ngo, organizacje pozarządowe - forum dyskusyjne
Ustawienia »             Wyślij

ngo, organizacje pozarządowe - zgłoś organizację

Aktualności

2018-04-04 Sprawozdanie z konsultacji społecznych projektu uchwały Regulaminu przyznawania stypendiów dla uczniów w ramach projektu „Humaniści na start!” na lata 2018-2021.

Sprawozdanie z konsultacji społecznych projektu uchwały Regulaminu przyznawania stypendiów dla uczniów w ramach projektu „Humaniści na start!” na lata 2018-2021.

Przedmiotem konsultacji społecznych był projekt uchwały w sprawie przeprowadzenia konsultacji projektu Regulaminu przyznawania stypendiów dla uczniów w ramach projektu „Humaniści na start!”.

Konsultacje zostały przeprowadzone elektronicznie w terminie od 1 do 14 marca 2018 r. w oparciu o przepisy ustawy z dnia 24 kwietnia 2003 r. o działalności pożytku publicznego i wolontariacie (Dz. U. z 2016 r. poz. 1814 z późn.zm.) oraz postanowienia uchwały Nr XV/310/15 Sejmiku Województwa Kujawsko-Pomorskiego z dnia 21 grudnia 2015 r. w sprawie określenia szczegółowego sposobu konsultowania projektów aktów prawa miejscowego (Dziennik Urzędowy Województwa Kujawsko-Pomorskiego poz. 4690).

Adresatem konsultacji społecznych były organizacje pozarządowe oraz podmioty, o których mowa w art. 3 ust. 3 ustawy o działalności pożytku publicznego i o wolontariacie.

Opinie przedstawił jeden uprawniony podmiot za pomocą formularza konsultacyjnego.\

Do pobrania:

- uchwała
- sprawozdanie z konsultacji społecznych.

Polecamy:
Skontaktuj się